Wij doen mee aan JINC Baas van Morgen

01-06-2022

Deze klanten gingen je al voor

Geen betere manier om kinderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen dan door ze een dag de touwtjes in handen te geven. JINC Baas van Morgen biedt vandaag en morgen honderden leerlingen van de basisschool en het vmbo die kans. We zijn trots en blij dat we ook meedoen. Op donderdag 2 juni staat onze CEO Jeroen Jansen zijn stoel af aan twee groep 8 kinderen van openbare basisschool Narcis-Queridom uit Amsterdam.

Voorleggen Vraagstuk

Op donderdagochtend halen we Nourdin (12 jaar) en Akaran (11 jaar) vanuit hun basisschool op en nemen ze mee naar het hoofdkantoor in Woerden. Vanaf dat moment zijn ze de baas op ons kantoor. Ze schuiven aan bij onze vergaderingen, lunchen met de Baas van Vandaag en voeren een onderzoek uit. Kinderen zijn altijd eerlijk en daarom willen we graag hun advies over de inrichting van ons kantoor. De vraag die we hen stellen is: Hoe krijgt Informed Group de collega’s weer naar kantoor na lang thuiswerken? Oftewel wat moet er qua inrichting op kantoor veranderen zodat iedereen het extra leuk vindt om weer naar kantoor te komen.

Trotse JINC Partner

Al meer dan twee jaar zijn we trotse partner van JINC. Zo nemen we zowel in de regio Utrecht als Amsterdam deel aan het project Digitale Vaardigheden. Tijdens lessen op school leren we kinderen om te denken als een computer. Daarom vinden we het onwijs leuk om ook mee te doen met het project JINC Baas van Morgen.

JINC Baas van MorgenJINC gelooft dat ieder kind talent heeft. Ook de honderdduizenden kinderen in Nederland die opgroeien in een omgeving met veel sociaaleconomische achterstand. JINC strijdt voor een maatschappij waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Voor een Nederland waarin elk kind gelijke kansen heeft. Samen met het onderwijs en het bedrijfsleven geeft JINC deze kinderen een kans op een betere toekomst. Tijdens JINC Baas van Morgen ervaren honderden kinderen hoe het is om de baas te zijn. Ze leggen waardevolle contacten voor het leven en zien hoe het er bij een bedrijf aan toe gaat. Het is een Bliksemstage die de wereld laat zien hoe belangrijk het is om in de toekomst te investeren

We verheugen ons enorm op de komst van de kinderen. Natuurlijk zijn we reuze benieuwd naar de uitvoering van hun onderzoek en kijken nu al uit naar hun eerlijke advies. Wordt vervolgd!

Meer weten over JINC Baas van Morgen?

Lees onze andere blogs

Ontdek onze QSEH Star