Uitreiking Young Professional Academy certificaat

04-07-2022
Young Professional Academy certificaat

Deze klanten gingen je al voor

Afgelopen donderdag 30 juli was het een belangrijke dag voor de Young Professional Academy klas van de eerste lichting in 2022. De betrokken Young Professionals Rudy, Jeffrey en Elyas moesten die dag namelijk een presentatie geven van hun eindopdracht. Met als doel het behalen van hun eigen YPA-certificaat.

Eindopdracht Young Professional Academy certificaat

Hiervoor hadden ze twee weken de tijd gekregen om in OutSystems een eigen applicatie te maken voor een virtuele klant. Rudy moest een systeem ontwikkelen voor een makelaarskantoor waarin ze hun huizen, taxaties en biedingen konden beheren. Jeffrey bouwde een applicatie waarin hij voor een consultancy bedrijf een leaseauto managementapplicatie moest vervaardigen en Elyas mocht een ticketing systeem bouwen voor een gemeente.

Prachtige OutSystems applicatie

Na wat lange dagen en avonden doorwerken zijn Rudy, Jeffrey en Elyas er stuk voor stuk in geslaagd om drie prachtige applicaties te bouwen. Dat is een geweldige prestatie want het realiseren van een OutSystems applicatie in twee weken tijd is natuurlijk veel te kort om alles perfect op te leveren, mooi af te ronden en precies te krijgen zoals je wilt.

Behalen Young Professional Academy certificaat

Dankzij dit geweldige resultaat tijdens de eindpresentaties behaalden ze alle drie met verve hun YPA-certificaat. Dit memorabele moment betekende ook gelijk het einde van hun proeftijd. Daarom zijn we trots om te vermelden dat we er drie nieuwe collega’s in vaste dienst bij hebben gekregen. Alle drie gaan ze bij ons aan de slag als Junior EIM consultants.

Gefeliciteerd Rudy, Jeffrey en Elyas!

Lees onze andere blogs

Investeer in Informed Group