Direct Aanmelden

Ontdek nieuwe functies DQL Buddy

DQL Buddy is de uitgebreide toolkit voor iedere ontwikkelaar, beheerder en consultant die met Documentum werkt. Meer weten over de werking en het gebruik van DQL Buddy? Of wat de grote voordelen zijn van alle functies? Hiervoor organiseren we een gratis webinar op 1 juli aanstaande van 16.00 – 17.00 uur.

Webinar nieuwe functies DQL Buddy

Waar gaat het webinar over?

We bespreken alle interessante veranderingen én demonstreren de nieuwe functionaliteiten die in DQL Buddy 1.2 beschikbaar zijn. DQL Buddy wordt vergeleken met hét enige echte Zwitserse zakmes: eenvoudig in gebruik, handzaam én voor meerdere functies inzetbaar. Kortom essentieel om te hebben. En wat maakt het helemaal uniek? We verstrekken DQL Buddy gratis aan nieuwe en huidige gebruikers van Documentum.

Meet the developers

Het webinar is in het Engels. De presentatie is in handen van de ontwikkelaars van DQL Buddy. Te weten Jeroen Teeling en Ernst Dijkstra, senior consultants EIM van Informed Group. Dit event zal worden gehost door Serge Leclercq (Sales Manager).

Ernst Dijkstra
Ernst Dijkstra
Jeroen Teeling
Jeroen Teeling
Serge Leclercq
Serge Leclercq

Meld je gratis aan!

Laat je informeren tijdens het webinar ‘Nieuwe functies DQL Buddy‘ over de interessante veranderingen en nieuwe functionaliteiten. En stel direct LIVE je vragen aan de ontwikkelaars van DQL Buddy. Meld je aan en ontvang een bevestiging van jouw deelname per mail.

Waarom deelnemen aan Webinar Nieuwe functies DQL Buddy

  • Na afloop webinar krijg je de link naar de gratis download DQL Buddy
  • Zo weet je precies wat nieuw is in DQL 1.2, de Documentum toolkit
  • Gratis inkijkje in de werking van de nieuwe functionaliteiten
  • Weet hoe jij al dat ‘nieuws’ toepast in de praktijk
  • Voorkom vragen en onduidelijkheden in een later stadium
  • Je kan met alle wijzigingen direct zelf aan de slag

Registreren