Intergouvernementele organisatie

De Intergouvernementele organisatie is een permanent en onafhankelijk hof voor het vervolgen van personen die verdacht worden van oorlogsmisdaden, misdaden tegen de Tijdens hoorzittingen is dossieropbouw en -bewaking van groot belang. De omvang van alle dossiers is groot en dient altijd up-to-date en zwaar beveiligd te zijn. De registratie van bewijsmaterialen dient zorgvuldig te gebeuren, zoals bewijslast en getuigenverklaringen.
Intergouvernementele organisatie logo

Daarom is besloten om een Documentum xCP oplossing aan te schaffen en die te gebruiken als basis voor hun eigen oplossing. Om deze optimaal in gebruik te kunnen nemen was er behoefte aan uitgebreidere technische kennis rondom het functioneel beheer van Documentum xCP.

Momenteel is Informed nog steeds betrokken bij Momenteel is Informed nog steeds betrokken bij het onderhoud, doorontwikkeling en de projectmatige kant van Documentum versie.

“Een geweldige ervaring om met zulke diverse en ongelooflijk bekwame mensen te werken. Als we ooit twijfelen aan het vermogen van mensen uit verschillende landen om samen te werken als één, moeten we hen aanwijzen als een perfect voorbeeld dat het mogelijk is.”

Martijn van Doesselaar / Director Consultancy Services

Lees onze klantverhalen