Internationale overheidsorganisatie

De internationale overheidsorganisatie is een permanente en onafhankelijke instantie dat op mondiaal niveau de menselijke waardigheid bewaakt in conflictsituaties. De aard van haar werkzaamheden maakt dat dossieropbouw en -bewaking van groot belang is. De omvang van alle dossiers is groot en dient altijd up-to-date en maximaal beveiligd te zijn. De registratie van bewijsmaterialen dient zorgvuldig te gebeuren, zoals bewijslast en getuigenverklaringen.
Intergouvernementele organisatie logo

Daarom is besloten om het Documentum xCP platform aan te schaffen en die te gebruiken als basis voor hun eigen oplossing. Om deze optimaal in gebruik te kunnen nemen was er behoefte aan uitgebreidere technische kennis rondom het functioneel beheer van Documentum xCP.

Momenteel is Informed nog steeds betrokken bij het onderhoud, doorontwikkeling en de projectleiding kant van de oplossing.

“Een geweldige ervaring om met zulke diverse en ongelooflijk bekwame mensen te werken. Als we ooit twijfelen aan het vermogen van mensen uit verschillende landen om samen te werken als één, moeten we hen aanwijzen als een perfect voorbeeld dat het mogelijk is.”

Martijn van Doesselaar / Director Consultancy Services

Lees onze klantverhalen

Ontdek onze QSEH Star