Doe met ons mee en bezoek dit unieke evenement: AIIM21: A Galactic Digital Experience. Oftewel de AIIM Conferentie van 2021. Blijf bij en leer alles over information management. Laat je inspireren door de praktijkverhalen van experts over de gehele wereld. Het is niet voor niks hét internationale congres voor Informatie Management Professionals.

Galactic Digital Experience

AIIM21: A Galactic Digital ExperienceDit jaar is de Association for Intelligent Information Management (AIIM) conferentie anders dan anders. Het is digitaal. Van 27 tot en met 29 april aanstaande.

Beter dan AIIM zelf kunnen we het niet verwoorden:

We’re embracing the benefits of this new format to give you a conference that is light years ahead of its time.

Why are we calling it a “Galactic Digital Experience” you ask?

Because this year, the sky’s no longer the limit!

Meer weten

Informed Group is actief lid van de AIIM-community. AIIM is voor ons een primaire bron voor technologie onafhankelijke vaardigheden. Als Thought Leader nemen we deel aan hun Leadership Council om de toekomst van intelligent informatiemanagement vorm te geven. De gecombineerde resultaten worden verstrekt aan de leden van AIIM, waardoor problemen minder complex zijn bij de realisatie van de digitale transformatie.

Meer weten of je net als ons ook direct inschrijven, klik hier.

Alvast een tipje van de sluier, Erik Qualman, schrijver van het boek The Focus Project, is een van de keynote speakers:

Keynot speaker AIIM conference2021

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition
  • AIIM21: A Galactic Digital Experience

About the Author: Ed Steenhoek

Ed Steenhoek
Ed is manager van de Business Solutions van Informed Group en neemt vanuit die rol deel aan het Management Team. Hij is tevens lid van het Leadership Team, de technische denktank van Informed Group. Daarnaast is Ed een zeer gewaardeerd lid van de AIIM Leadership Council.

Deel dit nieuws!

Archieven