Stel met onze voorgeconfigureerde software eenvoudig en veilig jouw eigen Enterprise Apps beschikbaar voor jouw gebruikers. Dit zijn oplossingen op de desktop en mobiele apparaten die helpen jouw ambitie waar te maken. Zoals het stimuleren van innovatie en het verhogen van de waarde van informatie. Haal samen met ons maximaal rendement uit alle beschikbare data. Zonder afhankelijk te zijn van ICT-specialisten. Het is denkbaar dat we dit resultaat binnen twee weken demonstreren aan de eindgebruiker. Hoe haal jij concurrentievoordeel met een eigen Enterprise App?

Snelle implementatie, werkbare oplossing
We realiseren dit met onze Low Code oplossingen. Met als voordeel bijvoorbeeld minder handmatig programmeren, tijdwinst en een korte ‘time to market’. Voorkom tijdverspilling in de informatiesystemen en de werkprocessen. Zodat je voldoet aan het verwachtingsmanagement en een brug slaat naar de gebruikers. Waardoor je waarde creëert voor medewerkers, klanten en leveranciers. Dankzij governance voorkom je bovendien schaduw-IT. Zo vermijd je hiaten in de architectuur van het applicatieportfolio en ben je als organisatie in staat iets snel te bouwen en op de markt te brengen.

Ja, ik wil meer weten over hét platform voor Enterprise Apps
  • Low-Code Enterprise

About the Author: Ed Steenhoek

Ed is manager van de Business Solutions van Informed Group en neemt vanuit die rol deel aan het Management Team. Hij is tevens lid van het Leadership Team, de technische denktank van Informed Group. Daarnaast is Ed een zeer gewaardeerd lid van de AIIM Leadership Council.

Deel dit nieuws!

Archieven