Ooit verklaarde een grote analistenorganisatie dat het lot van de programmeur was bezegeld. Dit kwam vanwege de gedachte dat hier in de toekomst geen behoefte meer aan zou zijn. We weten dat er voor programmeurs veel is veranderd, maar nog steeds lukt het ons niet om te opereren zonder hen. Blijven low-code integraties een kunst?

Is low-code klaar voor de grote uitdaging?

Onderdeel van de no-code versus low-code discussie is dat iedere eindgebruiker of citizen developer in de business met no-code in alle behoeften kan voorzien. Dat dit niet zo is, weet iedereen die zich er meer in verdiept en verder kijkt dan wat er aan het oppervlak zichtbaar is. Want kijk je goed, dan komt in een enterprise een applicatie, die verder gaat dan de quick fix zonder enige integratie, bijzonder zeldzaam voor. Dit komt doordat het samenbrengen van informatie uit meerdere bronnen juist een belangrijke meerwaarde is voor de business.

Low-code integraties

Met de technologische evolutie die we de afgelopen decennia hebben gezien, zou je verwachten dat we nu een elegantere oplossing hebben om het integratieprobleem op te lossen. Maar de realiteit is dat juist integraties nog steeds een van de meest uitdagende gebieden zijn van applicatieontwikkeling. Daar zijn meerdere redenen voor. Redenen die ook wij in de praktijk steeds zien terugkomen.

Low-code integraties een kunst? Lees meer hierover in dit blog van OutSystems: The Art of Integrations.

Meer weten over low code integraties?

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition
  • De kunst van low-code integraties

About the Author: Ed Steenhoek

Ed Steenhoek
Ed is manager van de Business Solutions van Informed Group en neemt vanuit die rol deel aan het Management Team. Hij is tevens lid van het Leadership Team, de technische denktank van Informed Group. Daarnaast is Ed een zeer gewaardeerd lid van de AIIM Leadership Council.

Deel dit nieuws!

Archieven