Grootste en meest ervaren implementatie partner voor OpenText Documentum

Informed Group heeft de aanbesteding gewonnen voor het leveren van Documentum xCP diensten. Dit is ten behoeve van het Judicial Workflow Platform Implementation project. Hiervoor hebben we de technologie toegepast van een van onze partners. Te weten OpenText Documentum. We zijn natuurlijk erg trots op dit resultaat. Het is een mooie erkenning van het goede werk dat is geleverd door de betrokken collega’s. Daarom kijken we ook uit naar de samenwerking met dit International Criminal Court (ICC).

Levering Documentum xCP diensten

Het Internationale Strafhof is een permanent en onafhankelijk hof voor het vervolgen van individuen die verdacht worden van oorlogsmisdaden. Daarnaast geldt dit hof ook voor misdaden tegen de menselijkheid en volkerenmoord. Dit International Criminal Court (ICC) maakt geen deel uit van de Verenigde Naties. Het werkt hier wel mee samen. Het hof is gevestigd in Den Haag. Binnen de gewonnen aanbesteding voor International Strathof passen de door ons geleverde Documentum xCP diensten erg goed. Ten slotte zijn we niet voor niks de grootste en meest ervaren implementatie partner voor OpenText Documentum.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten binnen Documentum xCP? Kijk vooral verder op onze website of neem direct contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Meer weten over Documentum xCP?

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition
  • Gewonnen aanbesteding Documentum xCP diensten

About the Author: Serge Leclercq

Serge is als Senior Sales Executive verantwoordelijk voor de verkoop van onze Business Solutions en Producten en ook aanspreekpunt voor de inzet van onze consultants.

Deel dit nieuws!

Archieven