Voor een bedrijf dat in hart en nieren Nederlands (en een stukje Vlaams) is, zich identificeert met de zo Nederlandse kleur oranje en heel veel bedrijven in het Nederlandse taalgebied tot haar klantenkring mag rekenen, heeft het lang geduurd. Misschien voor jou wel veel te lang.

Maar nu is hij er: de Nederlandstalige website!

Uiteraard is de website in een nieuw fris jasje gestoken en hebben daarbij geluisterd naar wat klanten over ons zeggen: persoonlijk, betrouwbaar en kundig. Dat compliment is de basis voor alles wat je hier kunt vinden. Onze consultancy, onze totaaloplossingen, de producten en de trainingen. Alles wat Informed maakt en aan jou en alle andere klanten ter beschikking stelt.

Ondertussen werken we hard aan nieuwe content. Een eerste whitepaper zal nog in september 2020 uitgebracht worden. Ook werken we achter de schermen hard aan de eerste webinars om samen met jou de intelligentie uit de informatie te halen.

Wordt vervolgd.

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition

About the Author: Ed Steenhoek

Ed Steenhoek
Ed is manager van de Business Solutions van Informed Group en neemt vanuit die rol deel aan het Management Team. Hij is tevens lid van het Leadership Team, de technische denktank van Informed Group. Daarnaast is Ed een zeer gewaardeerd lid van de AIIM Leadership Council.

Deel dit nieuws!

Archieven