We genieten nog altijd na van onze toppers die voor een dag het stokje overnamen van CEO Jeroen Jansen. Nourdin en Akaran kregen de uitdaging om te helpen nadenken hoe het kantoor na corona weer een aantrekkelijke werkplek wordt voor onze medewerkers. Dit vond plaats tijdens de bliksemstage van JINC Baas van Morgen.

Uitvoerbare ideeën

In een presentatie aan het Management Team hebben de bazen fantastische uitvoerbare ideeën gepitched. Super bedankt jongens. We gaan er mee aan de slag!

Wat is JINC Baas van Morgen?

JINC gelooft dat ieder kind talent heeft. Ook de honderdduizenden kinderen in Nederland die opgroeien in een omgeving met veel sociaaleconomische achterstand. JINC strijdt voor een maatschappij waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Voor een Nederland waarin elk kind gelijke kansen heeft. Samen met het onderwijs en het bedrijfsleven geeft JINC deze kinderen een kans op een betere toekomst.

Tijdens JINC Baas van Morgen op 1 en 2 juni jl. ervaarden honderden kinderen hoe het is om de baas te zijn. Met deze bliksemstage leggen ze waardevolle contacten voor het leven. En zien deze kinderen hoe het er bij een bedrijf aan toe gaat. Het is een Bliksemstage die de wereld laat zien hoe belangrijk het is om in de toekomst te investeren. Wij dragen daar met Informed Group graag aan bij. Niet alleen tijdens de Baas van Morgen, maar ook met sollicitatietrainingen en de projecten Digitale Vaardigheden.

Meer weten over JINC Baas van Morgen?

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition
  • JINC Baas van Morgen

About the Author: Nicole van Rij

Avatar foto
Nicole is Sales Manager bij Informed Group en neemt vanuit die rol deel aan het Management Team. Zij is tevens mentor en playful leader en vanuit het maatschappelijk verantwoord ondernemen is zij een verbindende factor die haar team inspireert en kinderen motiveert. Vanuit het oogpunt van Diversity and Inclusion probeert zij (jonge) vrouwen te bewegen om actief deel te nemen in het digitale werkveld.

Deel dit nieuws!

Archieven