De meeste relaties kennen ons als toonaangevende dienstverlener op het gebied van informatiemanagement en high end consultancy. Bovendien weten organisaties ons te vinden als een van de grootste en meest ervaren partners voor OpenText Documentum, Office 365 en OutSystems. Toch doen we nog zo veel meer. Hoe gaan we dit vertellen?

Trots op nieuwe website

Met de persoonlijke input van klanten en collega’s, hebben we daarom een nieuwe website ontwikkeld. Met als resultaat: Een perfecte weerspiegeling van wie we zijn, wat we doen en waar het ons om gaat. We hebben structuur aangebracht in onze expertise en oplossingen. We delen klantverhalen en houden je zo op de hoogte van actualiteiten, blogs, whitepapers en evenementen.

We dagen onze relaties graag uit om maximaal rendement te halen uit alle beschikbare data. Met onze Enterprise Information Management (EIM) oplossingen zoals gebruiksvriendelijke interfaces, heldere apps en efficiënte verbindingen tussen systemen, realiseren we een werkomgeving die flexibel, veilig en logisch is voor onze klanten en de gebruikers van deze omgeving. We ondersteunen de behoeften van de gebruikers zonder concessies te doen aan de werkwijze, regels en richtlijnen van de organisatie.

Meer weten?

Geïnteresseerd hoe dit dan precies werkt? Bekijk onze referenties. Hierin lees je precies wat de vraag was van de klant, hoe we dit hebben opgelost en waartoe dit heeft geresulteerd. Of bekijk ons aanbod van oplossingen. Uiteraard komen we het ook graag persoonlijk vertellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition
  • Waar het ons om gaat

About the Author: Ed Steenhoek

Ed Steenhoek
Ed is manager van de Business Solutions van Informed Group en neemt vanuit die rol deel aan het Management Team. Hij is tevens lid van het Leadership Team, de technische denktank van Informed Group. Daarnaast is Ed een zeer gewaardeerd lid van de AIIM Leadership Council.

Deel dit nieuws!

Archieven