Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe release van DQL Buddy. Dat belooft wat. Want de tool migreert onder andere naar een nieuwe technologie. Te weten JavaFX. Hierdoor zijn er nog meer functionaliteiten mogelijk. Binnenkort zullen we deze functionaliteiten delen. Om die reden houden we het nog even spannend.

Onmisbare gratis toolkit

Voor iedere techneut die met Documentum werkt, is DQL Buddy onmisbaar. Het is een veelzijdige toolkit. Om jouw werk te ondersteunen en te vergemakkelijken. Vanwege al deze functionaliteiten en faciliteiten op één plek is DQL Buddy noodzakelijk voor de Documentum ontwikkelaar, beheerder én consultant. En wat maakt het helemaal uniek? Deze handige tool is gratis voor alle Documentum gebruikers.

Wat doet DQL Buddy?

Net zoals het Zwitserse zakmes, biedt DQL Buddy praktische functies. Ter illustratie: De tool kan eenvoudig worden ingezet bij het uitvoeren van DQL queries. Vele DQL queries gebruik je telkens weer of met een minimale aanpasing. Daarom heeft DQL Buddy een bibliotheek met DQL queries. Hierdoor zijn uitgevoerde queries makkelijk terug te vinden. En aan te passen. Zo bouw je een persoonlijke verzameling van veelgebruikte queries en andere opdrachten. Daarnaast is het een eenvoudige tool om bijvoorbeeld met de functionaliteit ScriptRunner, een xCP installatie te completeren. Meer weten?

Meer weten over gratis DQL Buddy?

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition
  • Op zoek naar sparringpartner

About the Author: Jeroen Teeling

Jeroen Teeling
Senior Documentum Architect en all-round ECM consultant

Deel dit nieuws!

Archieven