We zijn trots. Weten waarom? Allereerst omdat we altijd goed nieuws graag delen. Ten tweede omdat er in de afgelopen periode achter de schermen hard is gewerkt. Hierdoor hebben we iets moois bereikt. Dat heeft alles te maken met onze website. We hebben gewerkt aan het redesign van de  .com website. Zodat we ook voor onze internationale relaties onze actualiteiten en artikelen beschikbaar hebben. Sinds deze week is deze live gegaan. Te denken valt bijvoorbeeld aan een interactieve homepage. Waarmee we in een overzicht weergeven wie we zijn, wat we doen en waar het ons om gaat.

Trots op Engelstalige website

Net zoals onze klanten, dagen we onze internationale relaties natuurlijk ook graag uit. Zodat we maximaal rendement halen uit alle beschikbare data. Met bijvoorbeeld onze Enterprise Information Management (EIM) oplossingen. Zoals gebruiksvriendelijke interfaces, heldere apps en efficiënte verbindingen tussen systemen. Waarmee we een werkomgeving realiseren die flexibel, veilig en logisch is. Voor onze klanten. En natuurlijk ook de gebruikers van deze omgeving. Hiermee ondersteunen we de behoeften van deze gebruikers. Zonder concessies te doen aan de werkwijze, regels en richtlijnen van de organisatie. Logisch toch!

Samengevat dragen we zo bij aan de digitale transformatie. Om in te werken, leren, leven en beleven. Dit doen we door organisaties beter te verbinden met hun gebruikers: werknemers, klanten en leveranciers.

Redesign .comwebsite Informed Group

Uiteraard is ook deze website in een fris jasje gestoken. Hiervoor hebben we geluisterd naar wat klanten over ons zeggen. Het komt er op neer dat zij ons persoonlijk, betrouwbaar en kundig vinden. Dat compliment is daardoor de basis voor alles wat je op deze website terug vindt. We vertellen over onze oplossingen. Onze consultancy, onze totaaloplossingen, de producten en de trainingen.

Weten hoe het redesign .com website Informed Group er uit ziet? Click here.

Meer weten over Informed Group?

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition
  • Redesign .com website Informed Group

About the Author: Serge Leclercq

Avatar foto
Serge is als Senior Sales Executive verantwoordelijk voor de verkoop van onze Business Solutions en Producten en ook aanspreekpunt voor de inzet van onze consultants.

Deel dit nieuws!

Archieven